top of page

Qui som

La nostra història va començar a la reretenda de la redacció d'un periòdic. Aprofitant que nosaltres, Núria Aymerich i Xavier Navarro dirigíem "El NAS de Cardedeu”, i que sempre estava oberta, vam decidir oferir jocs i puzles perquè ens agraden des de sempre, són les nostres aficions.

Les estanteries amb puzles van anar ocupant cada cop més espai i els jocs de taula, passió d’en Xavier, també. D’aquesta manera, l'any 2012, la botiga UEdeDRAC ja tenia entitat pròpia. A poc a poc vam anar creixent, vam haver de canviar de local i vam començar a editar alguns jocs com La batalla de Cardedeu, el Joc de Cardedeu...

I fins el 2023, que en Xavier es jubila i decidim tancar la botiga física però la Núria decideix seguir venent puzles tot i que sigui només per la web.

 

Coneixem molt bé el món del puzle i tractem de tenir, com fèiem amb els jocs de taula, el que no està a tot arreu. Mireu la web i ho corroborareu.

 

El nostre desig és que gaudiu fent puzles, i que trobeu aquells que més us agraden i que trobeu aquell que sigui més adequat per al destinatari: infantils, gent gran, molt difícils, paisatges, quadres...

Us donem la benvinguda a UEdeDRAC!
bottom of page